Skip to main content

Video: Schrijfvis achter de schermen – help mijn websiteverkeer stort in!

By augustus 6th, 2021Schrijftips algemeen

Wat komt er bij kijken om online een inkomen te verdienen met schrijven?

In deze video krijg je een kijkje achter de schermen bij Schrijfvis. Hoeveel verkeer trekt de website? Hoe kom ik op ideeën voor artikelen? En hoe verdien ik geld met de website? In deze aflevering: help, mijn verkeer stort in!

Schrijfvis achter de schermen is een experiment. Als je het leuk vindt om te zien hoe ik Schrijfvis run, abonneer je dan via Youtube op de video’s. Klik op de button hieronder. Je komt dan op mijn YouTube pagina. Klik rechtsboven op de button ‘Abonneren’.

Abonneer je via Youtube

Schrijf je net als 10.000 anderen in voor mijn wekelijkse schrijftip. De ‘gouden’ tip ontvang je meteen! Klik op de mail.

Boek schrijven?

Abonneer je op mijn speciale nieuwsbrief voor schrijvers van boeken. Elke week inspiratie en tips.

Wie is Schrijfvis eigenlijk? En wat kun je hier doen?

Klik op de button en neem een kijkje bij de cursussen: je kunt meteen beginnen!

Welke schrijfcursus op Schrijfvis past bij jou? Vergelijk de cursussen

Luister de Schrijfvis-podcast

Verrassende interviews met inspirerende schrijvers, copywriters, journalisten zoals Mensje van Keulen, Govert Schilling, Aartjan van Erkel, Jozua Douglas en de bekendste literair agent van Nederland.

Luister de podcast

Dennis Rijnvis

Dennis Rijnvis, journalist voor onder meer De Volkskrant, Quest, Nu.nl en Psychologie Magazine. Maar ook schrijver van de thriller Savelsbos, uitgegeven door Cargo/De Bezige Bij. Op dit blog deel ik mijn inzichten en ervaringen op het gebied van schrijven.

Leave a Reply