Kickstart je plot

Geef jezelf houvast bij het schrijven van je roman

In mijn cursus bloggen voor meer klanten leer je technieken om blogs te schrijven die mensen raken en aanzetten tot actie. Ik kan je leren hoe je lezers een verhaal in trekt, hoe je spanning opbouwt en op welke manier je mensen aanzet tot actie. Daarnaast maak ik je bewust van de mogelijkheden om extra inkomen te verdienen online

Deze kennis deel ik in een drie uur durende cursus die inmiddels door bijna honderd mensen is gevolgd. De cursus is te volgen via live-video.

Wat kun je verwachten van de blogcursus? En wat zijn de ervaringen van eerdere deelnemers? Scroll naar beneden voor meer informatie en kijk het filmpje voor een impressie van de sfeer.

Meld je onderaan deze pagina aan voor de cursus   maximaal 8 deelnemers, dus veel meer persoonlijke aandacht dan bij vergelijkbare blogcursussen elders).

Omdat ik de cursus voor het eerst via live-video geef, krijg je 60 procent korting. De prijs is 79 euro alles inclusief).

Schrijf je direct in via Eventbrite

Bekijk de video

Cursus Bloggen voor meer klanten – wat leer je?

Bloggen is de meeste effectieve manier om meer bezoekers naar je website of webwinkel te trekken. Als mensen regelmatig je blog lezen, word je een soort bekende van ze en gaan ze je meer vertrouwen. Daardoor zullen ze eerder geneigd zijn om iets van je te kopen, of een dienst af te nemen.

Zo lees ik zelf vaak artikelen over werk en productiviteit op het blog van Tim Ferriss – toen hij vorig jaar het boek Tools of Titans lanceerde (vol productiviteitstips) kocht ik het bijna zonder erbij na te denken.

Als ik ooit juridische hulp nodig heb, zou ik meteen Charlotte Meindersma bellen, omdat ik haar blog Charlotte’s Law graag lees.

Inmiddels heb ik via dit blog bijna honderd cursusplekken verkocht en krijg ik elke week verzoeken voor schrijf- of spreekopdrachten (lees hoe ik van 80 naar 80.000 lezers ging).

Zij gingen je voor

"Wat ik goed vond, was eigenlijk hetzelfde als wat ik goed aan je blog vind: het is down-to earth, praktisch, met hier en daar wat zelfspot een een grapje. Je hebt een duidelijke boodschap, en de flow van de cursus is afhankelijk van de deelnemers, en dat maakt het fijn dynamisch (je zit niet je ppt slides op te dreunen). De schrijfopdrachten waren leuk en verrassend effectief: direct resultaat dus."

Stefan

"Dat je mij ter plekke aan het schrijven kreeg is het grootste compliment. Nergens ga ik direct met een opdracht aan de slag.Ik vroeg me af waarom jou wel lukte wat in andere trainingen weerstand opwekt.De crux zit in je kwetsbaarheid. Je vertelt over je eigen worstelingen en plaatst jezelf naast de cursist, niet erboven. Je vertelde (en ik geloofde), dat het OK was om fouten te maken en kon mijn perfectionisme loslaten. Ik dacht niet na, ging schrijven (huh, dat lukt?) en de wereld is niet vergaan… Dit vind ik de toegevoegde waarde van de cursus. Je over een innerlijke blokkade helpen."

Renee

"De cursus was heel praktisch, waardoor je als deelnemer dus niet constant ‘achterover’ kunt leunen. Dat is heel goed. Verder leg je duidelijk en losjes uit, wat heel fijn is, en had je duidelijk bedacht wat je ons allemaal wilde vertellen."

Xander

"Ik vond het goed dat de cursus heel concreet was. Vrijwel alles was direct bruikbaar en de inhoud was to-the-point. Jouw ‘coaching on the job’ was ook waardevol. Knap hoe je voor iedereen meteen een advies had. Ik heb dan ook een aantal goede tips gekregen. En fijn dat we geen tijd verdeden met obligate voorstelrondjes, maar direct aan de slag gingen met leuke en leerzame informatie."

Janneke

"Toevallig kreeg ik de vraag onder ogen om drie dingen te bedenken waar je vandaag dankbaar voor bent. (Komt uit de positieve psychologie; als je geen context hebt klinkt het misschien zweverig of vaag. Wat het niet is.) Nou, ik ben dankbaar dat ik in staat ben geweest om deze cursusavond te volgen. Kunnen doen wat je leuk vindt is niet altijd vanzelfsprekend."

Ingrid

Kortom: bloggen heeft veel voordelen als je een eigen bedrijf hebt. Maar hoe schrijf je artikelen die mensen daadwerkelijk lezen, liken en delen? En hoe bouw je een vaste groep lezers op die uiteindelijk ook klanten van je worden?

In de cursus Bloggen voor meer klanten leer ik je vanuit mijn ervaring als journalist en blogger hoe je aansprekende onderwerpen bedenkt, op welke manier je een artikel opbouwt en hoe je lezers tot het einde toe blijft boeien. Schrijven is in mijn ogen namelijk de basis van succesvol bloggen.

Vooral door mijn ervaring als journalist slaagde ik er binnen een jaar in om op Schrijfvis een groot lezerspubliek aan me te binden. Ik werk voor de Volkskrant, Quest en Nu.nl. Verder ben ik schrijver van een thriller (Savelsbos, genomineerd voor de prijs voor het beste spannende debuut) en blogger (het blog Schrijfvis trekt dagelijks honderden lezers)

De cursus Bloggen voor meer klanten is dan ook vooral bedoeld voor mensen die zakelijk willen bloggen (bijvoorbeeld omdat ze net voor zichzelf zijn begonnen) en meer klanten willen trekken. Maar ook als je puur voor je plezier blogt of gewoon betere stukjes wilt leren schrijven, zul je veel aan de schrijftechnieken hebben.

Tijdens de cursus bloggen geef ik ook inzichten in manieren om je artikelen te delen op social media en via nieuwsbrieven. Aan het einde van de avond heb je gegarandeerd nieuwe ideeën voor een blog, een opzet van een eerste artikel en ideeën over hoe je jouw blog kunt inzetten om meer klanten te werven.

De cursus Bloggen voor meer klanten is een eenmalige cursus van drie uur vol informatie en inspiratie. Ik geef de cursus in Den Haag in het verzamelpand Bink36 in een zaal met uitzicht op de prachtige skyline van de Hofstad.

Er zijn maar een beperkt aantal data beschikbaar, omdat ik de schrijfcursussen geef naast mijn werk als journalist.  De cursussen zijn meestal snel uitverkocht, dus wees er snel bij. Je kunt meedoen op de volgende data.

Donderdag 23 april 2020 – Bloggen voor meer klanten
Tijdstip: 14:00 – 17:00 uur (koffie, thee en stroopwafels staan klaar)
Locatie: je eigen computer via live-video – Schrijf je in 

De prijs van de cursus is 79 euro alles inclusief. Als je hebt betaald, ontvang je een gespecificeerde rekening in je mailbox. Je kunt tot een week van tevoren kosteloos annuleren (je geld wordt dan teruggestort).

(Schrijf je hieronder in via Eventbrite – na de aankoop ontvang je je ticket(s) en factuur in je mailbox)

Heb je vragen? Mail me (dennis (at) schrijfvis punt nl

Doe je mee met de cursus bloggen voor meer klanten?


Schrijf je in via eventbrite