Basiscursus: Pakkend schrijven

Meer informatie

Geschikt voor: iedereen die zijn teksten in de basis leesbaarder en aantrekkelijker wil maken, of het nu gaat om e-mails, rapporten, artikelen, notities of webpagina’s. Ervaring niet nodig.

Dit is een online cursus. Na betaling krijg je direct toegang tot een online omgeving met video’s en interactieve schrijfoefeningen waarbij je meteen feedback krijgt. Na afloop krijg je de kans om me binnen twee weken een tekst te sturen. Daarin geef ik je enkele persoonlijke tips.
 

Storytelling voor tekstprofessionals via live video

Meer informatie

Geschikt voor: iedereen die al goed kan schrijven, maar vooral de opbouw en structuur van langere artikelen of webteksten wil verbeteren. Bijvoorbeeld: tekstschrijvers, communicatie-experts, journalisten en copywriters.

Dit is een live-cursus die ik één keer per maand geef. Je logt in via Zoom op een afgesproken dag en tijdstip. Na afloop krijg je de kans om me binnen twee weken een tekst te sturen. Daar geef ik je feedback op via mail.

Online cursus: Topartikelen schrijven

Meer informatie

Geschikt voor: iedereen die op zijn eigen tempo wil leren hoe je goede artikelen schrijft waarmee je meer lezers of opdrachtgevers trekt. Bijvoorbeeld: bloggers, tekstschrijvers en journalisten.

Je leert: hoe je stap voor stap een artikel opbouwt. Dit is een combinatie van de bovenstaande cursussen (Zakelijk schrijven en Storytelling) maar alles is gericht op het schrijven van artikelen voor een breed publiek.

Vorm: online cursus die je kunt volgen wanneer je maar wil. Na betaling krijg je toegang tot een online cursusomgeving met filmpjes, instructies en een werkblad dat je bij elk artikel opnieuw kunt gebruiken. Als je de cursus hebt afgerond krijg je per mail persoonlijke feedback op één artikel.

Workshop kort verhaal schrijven - ontgrendel je verbeeldingskracht

Meer informatie

Geschikt voor: iedereen die ervan droomt om ooit fictie te schrijven (een kort verhaal is een geweldige oefening voor het schrijven van een roman of thriller).

Je leert: in deze cursus zet je de eerste stappen bij het schrijven van een kort verhaal (fictie). Je wordt je meer bewust van de inspiratie en verbeelding die in je schuilt. Aan het einde weet je hoe je uit kleine ingevingen een kort verhaal kunt opbouwen. Je hebt één of meerdere ideeën, een openingsscène en met een beetje geluk ook een plot voor je eerste verhaal.

Vorm: online cursus die je kunt volgen wanneer het jou uitkomt. Je doorloopt zeven stappen van het inspiratie- en schrijfproces aan de hand van filmpjes en korte opdrachten.