Skip to main content

Filmpje: hoe perfectionisme je kan tegenhouden het schrijven van een boek

By juni 25th, 2018Boek schrijven

Toen ik op de middelbare school zat, droomde ik al van het schrijven van een thriller. Pas toen ik dertig was, lukte het me om een manuscript af te ronden. Waarmee verspilde ik al die tijd?

Perfectionisme

In deze video vertel ik over de denkwijze die me jarenlang in de weg zat bij het schrijfproces: perfectionisme. Dit is mijn eerste video en hij is niet perfect, daarom publiceer ik ‘m toch. 🙂

Dennis Rijnvis

Dennis Rijnvis, journalist voor onder meer De Volkskrant, Quest, Nu.nl en Psychologie Magazine. Maar ook schrijver van de thriller Savelsbos, uitgegeven door Cargo/De Bezige Bij. Op dit blog deel ik mijn inzichten en ervaringen op het gebied van schrijven.

Leave a Reply